Mesologie4_Kleiner

PRAKTIJK VOOR

MESOLOGIE HOUTEN

LINZEN-OORD 17, 3991 XN, HOUTEN

06-16126733

Tarieven

De kosten van een consult bij Mesologie Houten bedragen €95,- per behandeling (ca 1,5 uur). De kosten dienen tijdens het consult te worden voldaan. Er is een pinautomaat aanwezig.

In geval van verhindering van een gemaakte afspraak, dient u dit minstens 24 uur van tevoren telefonisch of via de mail te laten weten. Indien dit niet het geval is, zullen de kosten in rekening gebracht worden.

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw klachten, echter streven wij er naar om na gemiddeld 3 5 behandelingen merkbaar resultaat te boeken.

Vergoedingen ziektekostenverzekering

Het consult wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Elke verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen vergoedingenbeleid ten opzichte van de verschillende alternatieve- en complementaire geneeswijzen.

De leden van de verzekeringscommissie van de Nederlandse Vereniging Voor Mesologie (NVVM) gaan persoonlijk naar de maatschappijen toe om contacten te leggen en om Mesologie vergoed te krijgen. Steeds meer verzekeringen vergoeden een mesologisch consult geheel of gedeeltelijk.

Voor alle maatschappijen blijkt dat u wel een aanvullend pakket moet hebben om voor de (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen.

Wilt u weten of ook uw verzekering het Mesologie consult vergoedt, ga dan naar de uitgebreide lijst van verzekeringsmaatschappijen. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en informeren naar uw persoonlijke polisvoorwaarden.


Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Ik raad u aan om de vergoedingenrichtlijnen met betrekking tot uw maatschappij en uw polis voor de zekerheid van te voren na te vragen bij uw verzekeraar. Mesologie Houten is lid van het NVVM: Nederlandse Vereniging Voor Mesologie en de RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en heeft een vermelding in de zorggids. De NVVM is een beroepsorganisatie, welke mesologen in zich verenigt, die voldoen aan vastgestelde voorwaarden.

 

HOME   MESOLOGIE   TARIEVEN   DOWNLOADS   UW MESOLOOG   CONTACT   VOLG ONS 
NRM: Nederlands Register Mesologie en NVVM: Nederlandse Vereniging Voor Mesologie, Lidnummer M0128
KvK nr: 56867581, AGB code zorgverlener: 90-047835, AGB code praktijk: 90-56409

Praktijk voor Mesologie is nu ook gevestigd in Houten. Mesologie werk nauw samen met de Reguliere geneeskunde met aanvulling vanuit de homeopathie.

Praktijk mesologie Houten Mesologie Houten

Houten Alternatiefgenezen

Mesologie Houten, Mesologie, Andrea Hoevenberg, opleiding, mesoloog, alternatieve geneeswijze, nvvm, functie bindweefsel, Utrecht, Almere, Bilthoven, Nieuwegein, Zeist geneeswijze, natuurgeneeswijze, osteopatie, allergie, allergien, diagnose, astma, koemelkallergie, darmproblemen, ademhalingsproblemen, voeding, huilbaby, wratten, Mesologie, Houten, Andrea Mantel, mesoloog, nvvm, Utrecht, Nieuwegein, osteopatie, allergie, diagnose, astma, darmproblemen, ademhalingsproblemen, voeding, huilbaby, wratten, Complementaire, geneeswijze, ijselstein, Maarsen, RBCZ, Culemborg

Astma alternatievegeneeswijzen Startze Vindhetviahier.nlOpleiding

Mesologie

kosten