Volg mij:
Afspraak maken?

Testimonials

Via een moeder op de basisschool ben ik gewezen op de praktijk van Andrea. Mijn zoontje van 5 was namelijk enorm moe en zat al tijden helemaal onder de waterwratten.

Andrea stelde mijn zoontje meteen op zijn gemak. Tevens had ze de witte lakens van de onderzoekstafel vervangen door gekleurde. Dit gaf een huiselijk gevoel in plaats van een doktersgevoel. Heel fijn! Uit de metingen kwam een duidelijke beeld uit welke allergieën en ‘problemen’ mijn zoontje heeft met de opname van voedingsstoffen. Andrea legt dit allemaal duidelijk uit.

Via de apotheek waar Andrea veel mee samen werkt werden de homeopathische middelen thuis gestuurd.  Na een week of 2 a 3 zagen wij al een groot verschil in het ontlastingspatroon en het energie niveau van onze zoon. De waterwratten trokken ook langzaam weg. We zijn nog een keer op controle geweest en konden daarna de homeopathische middelen langzaam afbouwen.

Na dit succes ben ik met mijn dochtertje van 3 ook langs gegaan. Onze dochter heeft vanaf haar geboorte last van verborgen reflux. In het medische circuit is ze volledig onderzocht maar er is nooit een duidelijke oorzaak of oplossing gevonden. Door dit dagelijkse ongemak en de slechte nachten die ze had, was ze een ontevreden, verdrietig meisje. Tevens at ze niet meer dan een halve boterham, wat fruit en twee happen avond eten op een dag en loopt ze achter in haar groei.

Omdat onze dochter nog zo klein was heeft Andrea kinderliedjes opgezet en haar zo op haar gemakt gesteld dat de metingen ook super gingen. Thuis met de nodige homeopathische middelen  gestart. We hebben 2 a 3 weken echt wel een terugval gezien waarbij onze dochter meer last had van haar reflux. Maar na deze weken is ze per dag opgeknapt. We hebben nu een super vrolijke dochter die soms tot 9.00/9.30 uitslaapt en tussendoor niet wakker wordt. Tevens eet ze nu 4 boterhammen, fruit, koekje en een klein bordje avond eten. Ze ziet er veel gezonder uit en begint te groeien.

Wij zijn Andrea ontzettend dankbaar dat ze ons zo goed geholpen heeft!

Kirsten Oudmaijer, mei 2020

Blijf in evenwicht met Mesologie Houten

Ieder mens is uniek en heeft een unieke wisselwerking met zijn omgeving. Iedereen reageert anders op invloeden, zoals voeding, het weer en sociale omstandigheden. Ieder mens streeft naar zijn optimale evenwicht hierin. Zolang we gezond zijn bevinden we ons binnen het eigen evenwicht. Heeft u klachten of wilt een een check-up, neem dan contact op met Mesologie Houten.

Contact