Volg mij:
Afspraak maken?

Tarieven

Per 01-01-2023 zijn de kosten van een consult bij Mesologie Houten:

Eerste consult (ca 2 uur)       € 135,-

Vervolg consult (ca 1,5 uur) € 103,-

De kosten dienen tijdens het consult te worden voldaan. Dit kan met een betaalverzoek of contant. Er is geen pinautomaat aanwezig.

In geval van verhindering van een gemaakte afspraak, dient u dit minstens 24 uur van tevoren telefonisch of via de mail te laten weten. Indien dit niet het geval is, zullen de kosten in rekening gebracht worden.

Het aantal benodigde behandelingen is sterk afhankelijk van uw klachten, echter streven wij er naar om na gemiddeld 3 à 5 behandelingen merkbaar resultaat te boeken.

Vergoedingen ziektekostenverzekering

Het consult wordt door verschillende zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Elke verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen vergoedingenbeleid ten opzichte van de verschillende alternatieve- en complementaire geneeswijzen.

De Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) heeft contact met de zorgverzekeraars en zetten zich in om Mesologie vergoed te krijgen.

Voor alle maatschappijen blijkt dat u wel een aanvullend pakket moet hebben om voor de (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen.

Wilt u weten of ook uw verzekering het Mesologie consult vergoedt, ga dan naar de uitgebreide lijst van verzekeringsmaatschappijen: klik hier voor 2024. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en informeren naar uw persoonlijke polisvoorwaarden.

Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Ik raad u aan om de vergoedingenrichtlijnen met betrekking tot uw maatschappij en uw polis voor de zekerheid van te voren na te vragen bij uw verzekeraar. Praktijk voor Mesologie Houten is lid van het NVVM: Nederlandse Vereniging Voor Mesologie, de VBAG: Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze, de RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en en heeft een vermelding in de zorggids. De NVVM is een beroepsorganisatie, welke mesologen in zich verenigt, die voldoen aan vastgestelde voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Praktijk voor Mesologie Houten hanteert Algemene voorwaarden. Deze kunt u hier lezen. Als u op consult komt gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

Blijf in evenwicht met Mesologie Houten

Ieder mens is uniek en heeft een unieke wisselwerking met zijn omgeving. Iedereen reageert anders op invloeden, zoals voeding, het weer en sociale omstandigheden. Ieder mens streeft naar zijn optimale evenwicht hierin. Zolang we gezond zijn bevinden we ons binnen het eigen evenwicht. Heeft u klachten of wilt een een check-up, neem dan contact op met Mesologie Houten.

Contact