Volg mij:
Afspraak maken?

Uw mesoloog

Mijn naam is Andrea Mantel. Na de HAVO ben ik gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam: richting Medische Laboratoriumopleiding. Daarna ben ik gaan werken op een algemeen klinische chemisch laboratorium in een ziekenhuis. Na dit jaren gedaan te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en wilde ik mensen graag helpen om gezonder te worden en te gaan leven.

Ik ben in die tijd in aanraking gekomen met de Mesologie en die geneeswijze sprak mij meteen aan. Dit vanwege het feit dat er binnen de Mesologie vanuit verschillende zienswijzen naar klachten van mensen wordt gekeken. Hierdoor krijg je een totaal plaatje van de klachten van de mens. Klachten verdwijnen door het zelfregulerende vermogen van de mens aan te spreken. De oorzaak wordt aangepakt en niet de symptomen. Dit is voor mij erg belangrijk, omdat naar mijn idee dit de juiste manier is om met klachten om te gaan. Klachten zijn een signaal van het lichaam en deze moeten serieus genomen worden en het is belangrijk om daar naar te luisteren.

Nu ben ik met veel plezier gestart met mijn eigen praktijk in Houten en ik hoop u straks in mijn praktijk te mogen ontmoeten.

 

 

Als mesoloog D.M. ben ik geregistreerd bij

  • Nederlandse Vereniging Voor Mesologie (NVVM) en Nederlands Register voor Mesologen (NRM): lidnr. M0128
  • Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ): licentienummer 406098R
  • ¬†Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG): licentienummer 21901001

Blijf in evenwicht met Mesologie Houten

Ieder mens is uniek en heeft een unieke wisselwerking met zijn omgeving. Iedereen reageert anders op invloeden, zoals voeding, het weer en sociale omstandigheden. Ieder mens streeft naar zijn optimale evenwicht hierin. Zolang we gezond zijn bevinden we ons binnen het eigen evenwicht. Heeft u klachten of wilt een een check-up, neem dan contact op met Mesologie Houten.

Contact